Γιώργος Εμμανουήλ

Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Ο Γιώργος Εμμανουήλ γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα. Συνεχίζει μια μακρά οικογενειακή παράδοση στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης αφού ο πατέρας του αποτέλεσε διευθυντικό στέλεχος της Εθνικής Ασφαλιστικής επί σειρά ετών.

Αποφοίτησε από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων και εισήχθη με πανελλήνιες εξετάσεις στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας. Αφού αποφοίτησε, στη συνέχεια, εξειδικεύτηκε με Μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) στην «Αποκατάσταση των Παθήσεων» από το Bristol University της Μ. Βρετανίας. Η δίψα του για περισσότερες γνώσεις πάνω στον τομέα της υγείας, τον ώθησε στην απόκτηση δεύτερου Μεταπτυχιακού τίτλου από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου της Αθήνας στον τομέα «Πρόληψη και Υγεία».

Κατά την διάρκεια των σπουδών του, γνώρισε επιστημονικά και σε βάθος τον χώρο της υγείας, κάτι το οποίο αποτέλεσε απαρχή για την ενασχόλησή του με τον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Κατέχει άδεια ασφαλιστικού συμβούλου από το 1997 και είναι εγγεγραμμένος στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το επάγγελμα κατά την διάρκεια των σπουδών του. Παρακολούθησε σειρά από σεμινάρια με τα κυριότερα «Συνταξιοδότηση-Επένδυση», «Ασφάλιση Στελεχών Eπιχειρήσεων» (Directors & Officers) και «Διαδικτυακοί Κίνδυνοι» (Cyber Risk).

Το 2009 εντάχτηκε στην επιθεώρηση του κου Γ. Φουφόπουλου στο δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής. Το 2015 ανακηρύχτηκε «Διακεκριμένος ασφαλιστικός σύμβουλος» σύμφωνα με τις αξιολογήσεις της εταιρείας.

Το 2017 έγινε ανεξάρτητος ασφαλιστικός σύμβουλος με προσωπικό γραφείο από το οποίο παρέχει πλέον τις υπηρεσίες του συνεργαζόμενος με τους μεγαλύτερους παγκόσμιους ασφαλιστικούς ομίλους.

0
Χρόνια Ασφαλιστικός Σύμβουλος
0
Αποζημιώσεις Υγείας
0
Συντάξεις

Φιλοσοφία

Θεωρούμε χρήσιμη την ανάλυση της φιλοσοφίας μας στο αντικείμενο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Όλα ξεκινούν από την ασφαλιστική συνείδηση του καθενός. Εκείνοι οι οποίοι θεωρούν απαραίτητο αγαθό την προστασία της υγείας τους, της οικογένειάς τους, της περιουσίας τους, είναι και αυτοί οι οποίοι παίρνουν την απόφαση να ασφαλιστούν. Δίπλα σε αυτούς χρειάζεται ένας ασφαλιστικός σύμβουλος, ο οποίος να είναι πρώτα από όλα ειλικρινής. Ο ασφαλιστικός σύμβουλος με τον τρόπο αυτό, αναπτύσσει προσωπική επαφή με τους ασφαλισμένους του, στοιχείο που είναι το Α και το Ω στην συνεργασία τους.

Κάνει αποτίμηση των αναγκών τους και σε συνδυασμό με την οικονομική τους δυνατότητα, τους προσφέρει τη μέγιστη δυνατή κάλυψη.

Στη συνέχεια θα βρίσκεται κοντά τους σε κάθε στιγμή που τον χρειάζονται.

Σε αυτές τις αρχές στηρίζεται η δική μας φιλοσοφία για την ιδιωτική ασφάλιση και με αυτήν πορευόμαστε στη διάρκεια της καριέρας μας.

Φιλοσοφία

Είπαν Για Εμάς